Ja es poden presentar les sol·licituds pel transport escolar al Pla de l’Estany
06, de juny 2023 13:10
  • El Consell Comarcal obre el període per presentar les sol·licituds de transport escolar per a l’alumnat que es matriculi el curs 2023-2024.
  • També es poden presentar les peticions per gaudir del servei de menjador escolar gratuït pel curs 2023-2024.

Des de l’1 de juny es poden presentar les sol·licituds de transport escolar i per obtenir el servei de menjador escolar gratuït de cara al curs 2023-2024. Fins el 30 de juny es pot presentar la sol·licitud directament als centres escolars o bé de forma telemàtica o de forma presencial a la seu del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

L’alumnat que el curs  2023-2024 s’escolaritzi a I3 i a 1r d’ESO a un centre educatiu del Pla de l’Estany determinat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ja pot presentar les sol·licituds per al servei de transport escolar pel proper curs. També ho podrà fer tot l’alumnat de segon cicle d’educació infantil o primària resident als municipis de Cornellà del Terri i Vilademuls i aquell alumnat que estigui cursant l’Educació Secundària Obligatòria i, que el proper curs escolar, es matriculi en un centre d’ensenyament de la comarca, així com per a l’alumnat que, el curs 2023-2024, estigui cursant batxillerat o un cicle formatiu i vulgui fer ús del servei de transport escolar.

També des de l’1 de juny es pot presentar la sol·licitud per al servei de menjador escolar gratuït. Els destinataris d’aquesta beca són l’alumnat que el curs 2023-2024 estigui matriculat en un centre educatiu del Pla de l’Estany amb servei de menjador, que estigui cursant el segon cicle d’educació infantil, educació primària o ESO i, a més, es vegi obligat a desplaçar-se fora del seu municipi de residència perquè en a la seva població no hi ha un centre escolar que imparteixi el nivell educatiu corresponent.

Per poder fer qualsevol de les dues sol·licituds, cal descarregar-se els models de sol·licitud normalitzat que correspongui segons l’etapa educativa de l’alumne/a que es pot trobar a la pàgina web plaestany.cat. Només cal omplir les dades requerides a l’imprès i presentar-lo. La presentació es pot fer directament al centre escolar o bé de forma telemàtica mitjançant la seu electrònica, o bé de manera presencial, amb cita prèvia, a la seu del Consell Comarcal del Pla de l’Estany (carrer Catalunya 48, Banyoles).

Arxiu