La Guia d’Activitats d’Estiu del Pla de l’Estany recull una cinquantena d’activitats per a infants i joves
20, de maig 2022 09:05
  • Actualment hi ha recollides 52 activitats organitzades per 36 entitats o empreses privades.

L’Oficina Jove del Pla de l’Estany torna a oferir la Guia d’Activitats d’Estiu que recull activitats per a infants i joves que es fan a la comarca durant els mesos de juny a setembre. Es tracta d’un recurs que es pot consultar en línia i que s’anirà actualitzant per adaptar-se als canvis o novetats que vagin sorgint.

Un total de 52 propostes són les que es poden consultar, en aquests moments, a la Guia elaborada per l’Oficina Jove del Pla de l’Estany. La capital de la comarca, Banyoles, és on es concentren el gran gruix d’activitats, amb 25, seguit de Porqueres amb 8, Cornellà amb 7 i Serinyà amb 4. Aquesta revista digital recull de manera categoritzada (casals d’estiu, campaments, campus esportius, etc.) i per municipis totes les activitats de lleure i esports que entitats i empreses desenvolupen al Pla de l’Estany.

D’altra banda, de les activitats que es fan a Banyoles, pràcticament la meitat (12) s’emmarquen en el programa d’activitats d’estiu ‘Lleure per a tothom’.

El fet que es tracti d’un recurs digital facilita que es pugui actualitzar si hi ha noves propostes o si en les actuals hi ha alguna modificació destacable. La Guia d’Estiu 2022 del Pla de l’Estany es pot consultar al perfil d’Instagram de l’Oficina Jove (@plaestanyjove) i al web plaestanyjove.cat.

Arxiu