Per segon any consecutiu diverses agències de viatges visiten la Comarca del Pla de l’Estany per promocionar-la als seus clients
17, de maig 2019 11:46

El Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona juntament amb el Consell Comarcal del Pla de l’Estany i l’Ajuntament de Banyoles han organitzat per segon any consecutiu un viatge de familiarització del territori per agències de viatges membres d’ACAVE (Associació Catalana d’Agències de Viatges).

L’edició d’aquest any també persegueix l’objectiu de que els professionals del sector coneguin la zona i la oferta gastronòmica que es poden trobar al territori, veure de primera mà com és i què ofereix la comarca del Pla de l’Estany i recomanar al seus clients la millor experiència possible.

Els participants, un cop han arribat a la comarca, han pogut esmorzar el millor xuixo del món. Després han visitat l’Estany de Banyoles sobre la barca “La Tirona” i han visitat el Molí Paperer de Banyoles on fabriquen paper de manera artesanal. Al migdia s’ha fet una parada per dinar a un restaurant de la Comarca i a la tarda han visitat el Paratge de les Estunes i el balneari i la font de la Puda. En acabar l’excursió, han berenat el dolç típic del balneari anomenat “cansalada” consistent en un bescuit recobert de glassa reial.