L'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l'Estany presenta el documental "Les dones de la meva vida"
06, de maig 2019 11:04

El reportatge recull la veu de vuit protagonistes que exposen quines han estat les dones més significatives al llarg de la seva vida. Alhora, convida a la reflexió sobre el paper de les dones a la societat i quina és la seva influència en les nostres vides particulars. Les protagonistes són cinc noies del Grup d’Adolescents del Centre Obert i tres dones del Programa Fem Companyia destinat a la gent gran. 
A través d’aquests serveis i amb el suport i assessorament del Servei d’informació i Atenció a les Dones (SIAD) i el Servei d’Acompanyament Socioeducatiu per a Adolescents, s’ha pogut dur a terme la realització del documental. L’edició i bona part de l’enregistrament ha estat responsabilitat de l’Associació D.A.U.S, entitat que també ha facilitat formació a les cinc noies sobre aspectes tècnics relacionats amb la captació i enregistrament de so i imatge. 
El projecte, promocionat des de l’Àrea d’Infància, Famílies i Dona de Benestar Social, s’ha presentat a l’espai de formació a dins l’edifici de l’Àrea. Van assistir-hi més de trena persones, entre familiars i coneguts de les protagonistes, tècnics de l’Àrea de Benestar i altres professionals relacionats amb l’àmbit social i educatiu. L’acte va incloure la presentació del projecte, la visualització del documental i un espai de reflexió amb les protagonistes. També es podia observar una exposició d’imatges relacionades amb el reportatge i fotografies del making off.

Les professionals implicades en el projecte consideren que el documental és un material molt valuós, tenen previst cedir-lo a l’Institut Català de les Dones perquè en faci difusió i que s’organitzin projeccions als instituts acompanyades d’una guia didàctica amb l’objectiu de donar-lo a conèixer.