L’àrea de Promoció Territorial estrena pàgina web per facilitar l’accés a la informació a tota la població
02, de novembre 2022 11:25
  • La nova pàgina web s’ha posat en marxa avui mateix i s’ha dividit en els diversos àmbits d’actuació que té l’àrea.
  • És un recurs a l’abast de tota la ciutadania i que vol facilitar al màxim la recerca d’informació i d’accés als tràmits a particulars, empreses i administracions.

Aquest  dimecres 2 de novembre s’ha posat en marxa la nova pàgina web de l’àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. A través d’aquesta nova web es vol donar informació dels diferents programes i serveis que gestiona aquesta àrea.

Seguint la mateixa línia de disseny que la pàgina web de turisme (www.turisme.plaestany.cat), l’àrea de Promoció Territorial ha estrenat un nou portal web en el que hi apareixen les diverses vessants de l’àrea. Així, la web està dividida en les següents categories: dades Pla de l’Estany, Oficina de transició energètica, Món rural, Emprenedoria i empresa, Ocupació i orientació, Formació, Consum i Turisme.

El conseller de Promoció Territorial, Oriol Serrà, ha apuntat que “es tracta d’una web molt gràfica i de fàcil navegació. L’objectiu principal és facilitar al màxim que qui pugui necessitar qualsevol informació la trobi ràpidament. Per aquet motiu la pàgina s’ha dividit en els principals àmbits que gestiona l’àrea”. “És, en definitiva, una eina de treball i d’ús per a particulars, empreses i administracions”, ha afegit Serrà.

D’altra banda, a través de www.promocioterritorial.plaestany.cat també es podrà demanar hora per a l’Oficina de transició energètica, pels diferents programes que atén l’àrea i per l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor. El compte d’Instagram (@promocioterritorialccpe) també estarà integrat al web.

Arxiu