23, de setembre 2016 09:06

L’ens ha firmat acords marc amb el Club Natació Banyoles, la Creu Roja i el Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany

 

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha firmat tres convenis de col·laboració amb diferents entitats i institucions de la comarca. En concret, l’ens ha impulsat acords marc amb el Club Natació Banyoles, la Creu Roja i el Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany. El conveni firmat amb el Club Natació Banyoles suposarà la col·laboració del consell i el club esportiu en la realització i execució de diverses activitats esportives com ara la mitja marató del Pla de l’Estany, la volta popular a l’Estany, l’Open Internacional de Catalunya de Rem, el Campionat de Catalunya de Rem, el Campionat d’Espanya de Rem (categories aleví, infantil i veterans), la Travessa a l’Estany de Banyoles o els cursets de natació adreçats a tots els escolars de la comarca.

En el marc d’aquest conveni de col·laboració, el Consell donarà suport al Club Natació Banyoles en la realització d’aquestes activitats esportives i, a més, concedirà trofeus als seus participants. Per la seva banda, el Club Natació Banyoles es compromet a organitzar les activitats esportives que consten en el conveni signat conjuntament amb el consell així com a aportar un informe de les activitats que organitzi al llarg de l’any.

Més acords

El Consell Comarcal també ha firmat un conveni de col·laboració amb la Creu Roja perquè aquesta institució realitzi el servei d’assistència durant les activitats lúdiques i esportives on participi el consell. Per la seva banda, el consell donarà suport a la tasca humanitària i social que realitza la Creu Roja i també donarà suport a la formació de voluntariat.

En el marc d’aquest conveni, la Creu Roja es compromet a estar present en les activitats culturals i esportives que organitzi el Consell així com en algunes actuacions que pugui realitzar el Servei de Benestar Social del Consell.

Finalment, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha firmat un conveni de col·laboració amb el Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany amb l’objectiu de definir l’oferta gastronòmica de la comarca. Aquest conveni neix de la voluntat de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del consell d’impulsar i promoure l’oferta gastronòmica del Pla de l’Estany.

El Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany va néixer el 2004 amb l’objectiu de promoure els productes i la cuina de la comarca. El conveni de col·laboració amb el consell suposarà un pas endavant en la voluntat d’ampliar l’oferta gastronòmica de la comarca. A més servirà per donar un impuls en la investigació de noves tècniques de cuina i en la recuperació de les pràctiques i productes culinaris del passat, millorant així l’oferta gastronòmica del Pla de l’Estany.