04, de desembre 2015 12:08
La comarca del Pla de l’Estany ha superat la quantitat recollida en la campanya del Gran Recapte de l’any passat, celebrada el passat cap de setmana. Si el 2014 es varen recollir 21.600 quilos, enguany s’han recollit 25.400 quilos d’aliments. Han participat en la iniciativa tots els supermercats de Banyoles i de la resta de municipis de la comarca. Els aliments es destinen al Centre de Distribució d’Aliments del Pla de l’Estany i a la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques Gironines.

En el Gran Recapta 2015 hi han participat, en total, 190 persones voluntàries realitzant tasques en els supermercats, en el magatzem de Banyoles i fent tasques de coordinació. Un cop més, el Pla de l’Estany demostra el seu esperit solidari i generós. El Punt del Voluntariat del Pla de l’Estany que forma part de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal ha col•laborat en la gestió del voluntariat.

La recollida s’ha organitzat de manera conjunta entre Fundació Banc dels Aliments, Càritas Pla de l’Estany, Creu Roja Pla de l’Estany i l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal. Des de la Taula de coordinació del Gran recapte al Pla de l’Estany es vol donar les gràcies, públicament, a tota la gent de la comarca que hi ha col•laborat.