22, d’octubre 2015 11:05
El Consell Comarcal del Pla de l’Estany posa en marxa, dissabte vinent, una nou servei del Bus Nit per transportar els joves de la comarca a les Barraques de Banyoles. El servei Bus Nit, que s'ofereix a joves majors de 16 anys, enllaça diversos municipis de la comarca i permet retornar de matinada a casa els joves que assisteixen a les festes majors amb l’objectiu de garantir la seguretat en els desplaçaments, fer-los més còmodes les sortides nocturnes i conscienciar-los sobre l’ús de la conducció de vehicles quan es va de festa i es consumeix alcohol.

En aquest cas estan previstes sortides cada mitja hora, des de les 3.30 h fins a les 6 h de la matinada des de davant de la discoteca La Nau. No cal inscripció prèvia i el preu del viatge és d'un euro. Cal recordar que la nit de dissabte a diumenge vinent, que és quan s'oferirà el servei, hi haurà el canvi oficial d'hora i els horaris seran a l'hora nova. Les diferents parades previstes arreu de la comarca es faran a les marquesines que utilitza el transport regular de Teisa, excepte al Centre Cívic Porqueres i a la zona de barraques de Banyoles.

La iniciativa, promoguda per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, compta amb el suport de les regidories de Joventut dels diferents municipis i la Comissió de Barraques de Banyoles i s’inscriu en el marc del Pla Comarcal de Joventut.