S’inicia el repartiment del nous cubells porta a porta a Serinyà, Camós, Cornellà del Terri, Esponellà i Fontcoberta
23, de maig 2022 10:01
  • Aquest dimarts 24 de maig s’inicia a Serinyà un nou cicle de xerrades informatives que també es faran a Camós, Cornellà del Terri, Esponellà i Fontcoberta.

Aquest dimarts 24 de maig es començarà a repartir el nou utillatge als veïns i veïnes de Serinyà per tal de facilitar la recollida porta a porta que s’iniciarà el 13 de juny a diversos punts de la comarca. En paral·lel a aquest repartiment dels nous bujols, també es faran sessions informatives amb els aspectes que hauran de tenir en compte els usuaris a l’hora d’adaptar-se al nou servei. Les sessions i l’entrega del material s’allargarà durant 10 dies als indrets que s’incorporen a la recollida porta a porta.

Durant la setmana passada es van enviar les cartes personalitzades a la població de Serinyà, Camós, Cornellà del Terri, Esponellà i Fontcoberta afectada pel canvi en el sistema de recollida de residus. Aquesta carta s’haurà d’entregar omplerta i signada, a l’hora de recollir els nous cubells en les sessions informatives previstes a cada municipi.

Les sessions informatives s’han desglossat en dues parts: en la primera s’informa del funcionament del servei, mentre que en la segona, serà quan es repartirà tot el material necessari. Aquest material inclou els bujols per treure els residus al carrer, un calendari del servei i un tríptic informatiu.

Serinyà serà el primer municipi del Pla de l’Estany en el que es faran les xerrades, seguit de Camós, Cornellà del Terri, Esponellà i Fontcoberta. L’horari i els dies de les trobades serà el següent:

A Serinyà al Pavelló Municipal de Serinyà: Dimarts 24 de maig de 11 a 14h i de 16 a 20h i Dimecres 25 de Maig de 10 a 15h.

A Camós al Pavelló Municipal de Camós: Dimecres 25 de Maig de 17 a 20h.

A Cornellà del Terri al Pavelló Municipal de Cornellà de Terri: Dijous 26 de maig de 10 a 14h, Divendres 27 de Maig de 10 a 14h i de 16 a 20h i dissabte 28 de maig de 10 a 14h.

A Esponellà al Local social el Dijous 26 de Maig de 16 a 21h

A Fontcoberta al pavelló municipal de Fontcoberta Dijous 2 de juny de 10 a 13h, divendres 3 de juny de 10 a 14 i de 16h a 20h i dissabte 4 de juny de 10 a 14h.

Per altra banda, també està previst fer una xerrada informativa a Porqueres i Camós, municipis que fa anys que fan el porta a porta. La trobada serà el dijous 2 de juny a les 19:30h al centre Cívic de Porqueres en el que s’explicarà el nou calendari de recollida

Arxiu