Renovació del programa d’integració social a través del futbol entre el Club Esportiu Banyoles i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany
17, de maig 2019 11:27

El conveni, signat el passat octubre de 2018, té com a objectiu atorgar beques esportives a infants en situació de risc social. La temporada anterior (2018-1019) van realitzar l’activitat 15 infants d’entre 5 i 15 anys i està previst que per la pròxima temporada (2019-2020) s’incorporin als entrenaments del Club Esportiu Banyoles una vintena més. La continuïtat del projecte servirà per millorar la inclusió i cohesió social de menors en risc i de les seves famílies.

Per tal de dur a terme el programa, els professionals de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany es coordinen amb els entrenadors del Club Esportiu Banyoles per la detecció, el seguiment i l’assoliment de l’objecte del conveni. Les dues entitats tenen la voluntat de dur a terme l’atenció als menors en situació vulnerable i perquè pugin gaudir d’una activitat esportiva que contribueixi al seu procés educatiu i socialitzador. Amb la renovació del programa es vol remarcar la bona entesa entre les dues entitats. Pau Teixidor Roman, president del Club Esportiu Banyoles, ha destacat que “el conveni ha estat un èxit durant la primera temporada i està previst que les xifres millorin per la temporada següent” i que l’esport és una eina integradora molt important.