Canvi de gerència al Consell Comarcal del Pla de l’Estany
01, de juliol 2024 12:08
  • Després de 5 anys com a gerent del Consell, Jordi Figueras deixa el càrrec i torna a l’Ajuntament de Girona. El seu relleu, de forma provisional fins a iniciar el procés de selecció, serà Sònia Ramió.

El ple del Consell Comarcal del Pla de l’Estany celebrat el passat dimecres va aprovar la renúncia al càrrec de Jordi Figueras, la persona que durant els darrers 5 anys ha estat ocupant aquest càrrec. A partir d’avui dilluns 1 de juliol, i de forma provisional, aquest càrrec l’ocuparà Sónia Ramió, la cap d’àrea de Territori.

El passat divendres 28 de juny va ser el darrer dia de Jordi Figueras com a gerent del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. La corporació va aprovar en sessió plenària la baixa voluntària i l’extinció del contracte d’alta direcció de Figueras com a gerent que tornarà a treballar a l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Girona, després d’haver ocupat el càrrec durant 5 anys.

Des del Consell Comarcal del Pla de l’Estany es vol agrair la tasca que ha dut a terme Figueras durant aquest període, un lustre marcat moltes dificultats. D’una banda per les sobrevingudes com la pandèmia de la COVID19 i la puja de preus derivada de la Guerra d’Ucraïna, però també per situacions que han passat a la comarca: la segregació dels Serveis Socials, el nou contracte de gestió de residus, l’inici del porta a porta a tota la comarca, etc..

La figura del gerent recaurà a partir de l’1 de juliol, de forma provisional, en Sònia Ramió, la cap d’àrea de Territori que assumirà el càrrec fins que es finalitzi el procés de selecció per escollir una nova persona responsable de la gerència del Consell Comarcal.

Arxiu